RanglisterVerdensranglisterne, 30. september 2024

Verdensranglisterne, 30. september 2024

Nicolai Højgaard mistede sin plads i top-50, og der er ikke længere dansk deltagelse blandt verdens 50 bedste. Hos kvinderne faldt de bedste danskere tilbage.

Herrernes verdensrangliste

Angel Hidalgo vandt Open de España efter omspil mod Jon Rahm. Hidalgo rykkkede frem som nr. 162 fra en 398. plads i sidste uge, mens Rahm rykkede 2 pladser frem til en 13. plads. Med en 13. plads i turneringen rykkede Rasmus Neergaard-Petersen 3 pladser frem som til en 137. plads

Der blev ikke spillet på PGA Tour. Uden at spille rykkede Nicolai Højgaard én plads tilbage så han nu er nr. 51, og der er ikke længere danskere i top-50 blandt herrerne.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024.

Kvindernes verdensrangliste

Chiara Tamburlini vandt Lacoste Ladies Open de France på LET, og rykkede 41 pladser frem til en 96 plads. Sofie Kibsgaard blev nr. 32.

På LPGA vandt Jasmine Suwannapura Walmart NW Arkansas efter omspil mod Lucy Li, og med sejren rykkede hun 44 pladser frem til en 66. plads. Nicole Broch Estrup blev bedste dansker på en 27. plads.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024: