PopulærtDP World TourVerdensranglisterne, 14. februar 2022

Verdensranglisterne, 14. februar 2022

Spillere i top-10 på verdensranglisten har ofte en række sejre på CV, men med sin første PGA Tour sejr rykkede Scottie Scheffler frem som nr. 9, og Brooks Koepka er tilbage i top-15. Nyprofessionelle Smilla Sønderby blev nr. 12 i sin LET debut og rykkede ind som nr. 1.002, selvom det er hendes første og eneste tællende turnering.

Herrernes verdensrangliste

Ryan Fox vandt Ras al Khaimah Classic, og rykkede frem til en 119. plads fra en 211. plads. Rasmus Højgaard blev bedste dansker på en 30. plads.

Uden at vinde på PGA Tour havde Scottie Scheffler spillet sig frem i top-15 på verdensranglisten, og med sin første sejr i WM Phoenix Open rykkede Scottie Scheffler seks pladser frem til en 9. plads.

Nicolai Kristensen blev nr. 4 på Challenge Touren, hvor Alexander Knappe vandt Dimension Data Pro-Am i Sydafrika. Med sin 4. plads rykkede Nicolai Kristensen 78 pladser frem til en 460. plads.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2022.

Damernes verdensrangliste

Esther Henseleit vandt Magical Kenya Ladies Open, der var sæsonpræmieren på Ladies European Tour, og med sejren rykkede hun 15 pladser frem til en 89. plads.

Nyprofessionelle Smilla Sønderby blev nr. 12 i sin debut, hvilket gav 0,64 point så hun rykkede direkte ind som nr. 1.002 med sine første point nogensinde.

LPGA spilleren Hannah Green vandt Vic Open i hjemlandet Australien. Hun fik 5 point for sejren, men er fortsat nr. 30.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2021: