LIV GolfTyrrell Hatton og Legion XIII vandt LIV Golf Nashville

Tyrrell Hatton og Legion XIII vandt LIV Golf Nashville

Tyrrell Hatton vandt LIV Golf Nashville med hele seks slag og også holdturneringen med Jon Rahms Legions XIII hold.

Med en finalerunde i -6 vandt Tyrrell Hatton i -19 foran Sam Horsfield i -13, mens Joaquinn Niemann, Lee Westwood, Jon Rahm og US Open vinderen Bryson DeChambeau delte 3. pladsen i -12.

51-årige Lee Westwood havde en 4. plads og en 9. plads på LIV Golf i 2022, men har siden været uden top-10 placeringer, så det er hans hidtil bedste på LIV Golf.

Det var 32-årige Tyrrell Hattons første individuelle sejr siden han for 3½ år siden vandt Abu Dhabi HSBC Championship 2021. Han har vundet én gang på PGA Tour og seks gange på DP World Tour. Han skiftede til LIV Golf i januar, hvor han blev en del af Jon Rahms Legion XIII hold.

Tyrrell Hatton er den eneste, som i alle årets 9 LIV Golf turneringer er sluttet i top-24 og dermed har optjent point til ranglisten. Jon Rahm er kun sluttet udenfor top-10 én gang (!), og det var da han  i Houston trak sig med en skade i foden.

Legion XIII vandt for tredje gang

Legion XIII med Jon Rahm som kaptajn for Tyrrell Hatton, Kieran Vincent og Caleb Surratt vandt holdturneringen i -40 foran Bryson DeChambeaus Crushers GC, mens Torque GC med Joaquinn Niemann som kaptajn blev nr. 3 i -34.

Det er tredje gang Legion XIII vinder holdturneringen, da de også vandt Mayakoba og Miami.

4 mio. $ for sejren

Som i de øvrige regulære LIV Golf turneringer blev der spillet om 25 mio. $ med 20 mio. $ i den individuelle turnering, hvoraf vinderen fik 4 mio. $ for sejren svarende til 27,8 mio. danske kroner.

Der var 5 mio. $ i holdturneringen med 3 mio. $ til vinderne, 1,5 mio. $ til nr. 2 og 500.000 $ til nr. 3. Det er beløb de fire spillere på holdet deler.

LIV Golf Nashville, resultat

Tyrrell Hatton efter sejren i LIV Golf Nashville 2024 – Foto: LIV Golf

Cam Davis vandt Rocket Mortage Classic for anden gang

Cam Davis vandt sin anden PGA Tour sejr i Rocket Mortage Classic, hvor Nicolai Højgaard faldt tilbage i weekenden. Se højdepunkter fra finalerunden i...

Nicole og Nanna blev nr. 3, da Thitikul og Yin vandt Dow Championship

Nicole Broch Estrup og Nanna Koerstz Madsen opnåede en flot 3. plads i LPGA holdturneringen Dow Championship, som blev vundet af holdet Jin &...