AnbefaletTo straffeslag pga. ærlig caddie

To straffeslag pga. ærlig caddie

Den tidligere Ryder Cup spiller David Howell fik i torsdags nogle rigtigt dumme straffeslag (= straffeslag han nemt kunne have undgået) i første runde af Alfred Dunhill Links Championship på St. Andrews på 18. hul.

Howell tee’ede sin bold op for langt fremme, og slog til bolden. Ups, det var ikke så godt.

Howell selv havde ikke opdaget det, men blev gjort opmærksom på det af sin caddie.

Læs mere om episoden samt se, hvad Howell udtalte efter runden, på Golfrules.com.

— oOo —

Denne artikel bringes i samarbejde med Oswald Academy, der siden 2008 har arbejdet mere eller mindre fuld tid med golfreglerne med bl.a. golfbøger og regelaftener rundt om i golfklubberme.

Læs mere på www.golfrules.com.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Medlemsrekord: Næsten 2,5 millioner medlemmer i idrætsforeningerne

DIF og DGI’s medlemstal for 2024 viser en fremgang på 59.302 medlemmer. Dermed er det samlede medlemstal for de to organisationer nu oppe på...

Én af de sværeste baner i verden?

DLF Golf & Country Club er én af de meste specielle og sværeste baner i verden. Det kunne man endnu engang se under Hero...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk