PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra finalerunden af BMW PGA Championship

Se højdepunkter fra finalerunden af BMW PGA Championship

Finalerunden af Rolex Series turneringen BMW PGA Championship blev et medrivende drama som blev afgjort efter omspil. Ovenfor er der højdepunkter fra finalerunden og vinderinterview.

Inden finalerunden førte Matteo Manassero i -18 foran Rory McIlroy og Billy Horschel i -15. De tre spillede sammen i førerbolden, hvor Horshel og McIlroy gik -5 for at slutte i -20. Det samme gjorde Thriston Lawrence med en runde i -7, så de tre skulle i omspil, mens Manassero gik +1 og sluttede tre slag fra omspillet.

Billy Horschel vandt omspillet med en eagle på andet omspilshul.

Niklas Nørgaard blev nr. 7

Niklas Nørgaard spillede i førerbolden lørdag, men efter en skuffende tredje runde i +3 faldt han tilbage til en 21. plads. Søndag gik han én af dagens bedste runder i -8 og blev bedste dansker på en 7. plads.

BMW PGA Championship, resultat

Niklas Nørgaard under BMW PGA Championship 2024 – Foto: golfsupport.nl

Cristian Jacobsen vandt Trust Forsikring Championship

Christian Jacobsen vandt Trust Forsikring Championship efter en eagle - birdie på Lyngbygaard Golf ved Aarhus. Kendere af banen vil så nok tænke at Christan...