1. januar 2017 tiltræder René Brun Pedersen som forpagter af Restauranten i Odense Golfklub, da nuværende forpagter Lars Wollesen har valgt, at lade sig pensionere efter af have forpagtet Odense Golfklubs Restaurant siden 2002.
Renè Brun Pedersen har været i restaurations- og cateringbranchen igennem 25 år – bl.a. på Grand Hotel og Odd Fellow Logens Restaurant. De seneste 8 år som ejer/medejer af Danrene ApS – køkkenet til Mesterslagteren på Faaborgvej.
– Det er mig en stor ære at komme til Odense Golfklub, som har mange traditioner og madvaner, udtaler René.
– Jeg er ligeledes bekendt med, at det bliver en stor mundfuld, at løfte arven efter Lars, som gennem de sidste 15 år har gjort det rigtig godt i Odense Golfklubs Restaurant. Jeg har længe haft et ønske om, at drive en restaurant og dermed være selvstændig, og her er Odense Golfklubs restaurant det helt rigtige for mig.
– Min sammenlever Oana og jeg vil gøre alt for at løfte denne arv, og ser frem til at betjene Odense Golfklubs mange medlemmer og gæster med god og veltillavet mad i de hyggelige omgivelser”, slutter René.
– Vi ser meget frem til det kommende samarbejde med René, som ny forpagter i Odense Golfklub. René har mange nye ideer og positive tiltag, som vil gøre, at restauranten i Odense Golfklub fortsat vil være et vigtigt omdrejningspunkt for de mange gæster og medlemmer i fremtiden, udtaler formand for Odense Golfklub Tina Maria Lund Kristensen.
Foto:
Tina Maria hilser René velkommen i klubben.