PopulærtDP World TourNiklas Nørgaard fører Betfred British Masters med fire slag inden finalerunden

Niklas Nørgaard fører Betfred British Masters med fire slag inden finalerunden

Med dagens suverænt bedste runde i -8 på The Belfry fører Niklas Nørgaard med fire slag inden finalerunden af Betfred British Masters hosted by Sir Nick Faldo. Se højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor.

Efter tredje runde havde LIV Golf spilleren Tyrrell Hatton føringen i -10, mens Niklas Nørgaard var nr. 5 i -8. Men med dagens bedste runde i -8 overtog 32-årige Niklas Nørgaard føringen i -16 foran Thriston Lawrence i -12, Jeong weon Ko i -10 og Andrew Wilson i -8 Jesper Svensson og Brandon Stone deler 5. pladsen i -7.

Sidste år var Niklas Nørgaard på en delt førsteplads inden finalerunden, men de var seks spillere på en delt førsteplads, og han blev nr. 7 da Daniel Hillier vandt. Nu fører Niklas Nørgaard med fire slag.

Lucas Bjerregaard, der blev nr. 2 i Danish Golf Championship på Lübker, er nr. 7 i -6 efter en dobbeltbogey på 18. der gav en runde i par. Han deler 7. pladsen med bl.a. Tyrrell Hatton som gik tredje runde i +4.

Ramus Højgaard er nr. 12 i -5 efter en runde i -1, mens Jeff Winther og 2022 vinderen Thorbjørn Olesen deler 34. pladsen i par.

Søren Kjeldsen er nr. 67 i +5 efter +4, Sebastian Friedrichsen nr. 70 i +6 efter +10 og Søren Broholt Lind nr. 76 i +7 efter +7. Jonathan Gøth-Rasmussen missede cuttet

To danske vindere på The Belfry

Der har været to danskere vindere på The Belfry. Thorbjørn Olesen vandt British Masters 2022, mens Rasmus Højgaard vandt ISPS HANDA UK Championship 2020. Det var en “erstatningsturnering” for aflysninger under Covid-19 pandemien, og derfor som udgangspunkt en turnering der kun blev spillet i 2020.

V Sport Golf & Viaplay Total / Premium sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Betfred British Masters hosted by Sir Nick Faldo, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Rasmus Højgaard vandt sin femte DP World Tour turnering i Amgen Irish Open foran Rory McIlroy. Rasmus Højgaard fik en vindercheck på 930.329 €...

Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship for tredje år i træk

For tredje år i træk vandt Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship. Hans tredje sejr i år og den 12. i tre...