LET Access SeriesNatacha Høst Husted vandt PGA Championship Gothenburg

Natacha Høst Husted vandt PGA Championship Gothenburg

Natacha Høst Husted fra Smørum Golfklub vandt sin første professionelle sejr i PGA Championship Gothenburg på LET Access Series og Ahlsell Nordic Golf Tour.

I finalerunden havde Natacha Høst Husted tre bogeys på sine første 4 huller, men hun kom stærkt tilbage med fem birdies for en runde i -2, hvilket også blev hendes samlede score.

Natacha Høst Husted var den eneste under par, og vandt i -2 foran Helen Tamy Kreuzer i par, mens amatørerne Kajsalotta Svarvar og Mini Rhodes delte 3. pladsen i +3 med Ariane Klotz.

Cecilie Finne-Ipsen blev nr. 7 i +5, Fie Olsen nr. 30 i +12, amatøren Cecilie Leth-Nissen nr. 44 i +14, Puk Thomsen nr. 52 i +12 mens Line Toft Hansen trak sig efter første runde.

I august er det på hjemmebane i Smørum

Næste turnering er Smørum Ladies Open i Smørum Golfklub fra den 2. – 4. august. Gemma Clews vandt sidste år, mens den første udgave i 2022 var en total lokal triumf med tre spillere fra Smørum i top-3; Cecilie Leth-Nissen vandt foran Amalie Leth-Nissen og Natacha Høst Husted der nu vandt sin første professionelle sejr.

PGA Championship Gotheburg, resultat
– alternativ på golf.se

Se den umulige Buffalo Trace tønde-udfordring på Wentworh

Op til BMW PGA Championship blev spillerne udfordret af en nærmest umulig udfordring, da de i deres drive skulle forsøge at rammee en bourbon...

Cristian Jacobsen vandt Trust Forsikring Championship

Christian Jacobsen vandt Trust Forsikring Championship efter en eagle - birdie på Lyngbygaard Golf ved Aarhus. Kendere af banen vil så nok tænke at Christan...