KlubnytMadnørden Lene Juul ny F&B-manager på Lyngbygaard Golf

Madnørden Lene Juul ny F&B-manager på Lyngbygaard Golf

1. februar startede Lene Juul som ny F&B-manager på Lyngbygaard Golf. Medlemmer og gæster vil opleve et køkken med stor fokus på enkle og velsmagende madoplevelser. I forbindelse med ansættelsen skal der laves et nyt set-up for restauranten.

Direktør Thomas Nørret fortæller om ansættelsen af Lene:

– Vi har gennemført en grundig proces, hvor udgangspunktet var at finde en forpagtningsløsning for restauranten. I den sammenhæng har vi haft dialog med en række interessante emner. Efter samtalerne med Lene stod det imidlertid klart for os, at hendes profil og tilgang til mad var det rigtige match for os. Vi glæder os til samarbejdet med Lene og vil sammen med hende arbejde på et nyt set-up for restauranten og et nyt navn.

Passion for mad

Mad er Lene Juuls helt store passion. I over 20 år har hun lavet mad til store og små selskaber. Gennem årene har Lene udviklet en klar filosofi, som hun altid bruger, uanset om hun tilbereder et simpelt aftensmåltid til børnene Karoline og Rasmus eller en stor overdådig bryllupsmenu:

– Smag og udseende er fuldstændig styrende for min tilgang til at lave mad. Jeg sætter stor pris på gode råvarer, og at maden skal smage af noget. Den rigtige sammensætning af ingredienser og retter i et sammenhængende måltid er super vigtigt. Og så kan jeg rigtig godt lide, at man kan se, at man har gjort sig umage. Den omhyggelighed og sammenhæng i forhold til smag og udseende, den er vigtig for mig, understreger Lene.

Mad-glæde ind med modermælken

Lenes tilgang til mad og glæde ved madlavning har hun fået ind fra barnsben. Hun beskriver sig selv og sin familie som nogle ”rigtige mad-nørder”.

– Jeg har altid været enorm glad for både at spise og tilberede mad. Det kommer helt sikkert fra min mor, der har præget mig meget. Hun har altid sat utrolig stor pris på gode råvarer og på enkel og god mad, forklarer Lene.

Dejlige rammer og god stemning

Fra d. 1. februar bliver det medlemmerne på Lyngbygaard, der får glæde af Lenes store erfaring og passion for mad. Og Lene har den fordel, at hun kender stedet rigtig godt i forvejen. Hun skal nemlig i gang med sin 3. sæson som flexmedlem på Lyngbygaard:

– Jeg er helt vild med golf, og jeg synes Lyngbygaard er et utroligt dejligt sted at komme. Det er faktisk en af de vigtigste grunde til, at jeg søgte herud. Der er nogle dejlige rammer her, og der er en god stemning herude. Der er mange myter om, at det er snobbet i golfklubber, og det er slet ikke min oplevelse – i hvert fald ikke på Lyngbygaard.

Først og fremmest et klubhus

Lene glæder sig til at sætte sit præg på restauranten. Hun er ydmyg overfor opgaven og er meget åben for feedback og dialog med medlemmer og gæster. Og så er hun meget klar om den retning, hun gerne vil tage stedet:

– Vi skal passe på med at ville for meget og gå i for mange forskellige retningerne. Vi er først og fremmest et klubhus, der har som primært formål at give golfmedlemmer og greenfee-gæster en god madoplevelse og imødekommende service i rammer, der understøtter det sociale fællesskab. Og så skal vi selvfølgelig benytte de fantastiske rammer på Lyngbygaard til private selskaber, som bryllupper og konfirmationer, fortæller Lene. Hun håber på, at hendes erfaring og fokus på kvalitet og oplevelse vil trække mange gæster til fra både golfverdenen og lokalsamfundet.

Sammenhæng mellem pris og kvalitet

Lene har et stort serviceorgan, og hun glæder sig til at gøre folk glade med et godt måltid mad. Hun håber også at kunne give medlemmer og gæster en øjenåbner i forhold til, hvordan mad kan smage. Uden at priserne bliver ublu. Der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet, understreger hun.

Samtidig vil man opleve, at Lene har fokus på det grønne element i sin madlavning. Først og fremmest fordi, det smager godt:

– Jeg tager sunde råvarer og salater ind i madlavningen, fordi det for mig er helt afgørende for smagsoplevelsen. Og så ser det samtidig æstetisk flot ud og er godt for os, slutter Lene af.

Om Lene Juul:

Lene er 53 år og uddannet socialpædagog og zoneterapeut. Siden slutningen af 1990’erne har Lene lavet mad – primært til selskaber.

Hun bor til daglig i Stavtrup sammen med sønnen Rasmus. Udover golf går Lene også til Fitness og Yoga.

www.lyg.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ikke godkendt – Challenge Touren flyttes fra Nyborg til Bogense

Bogense Golfklub skal være vært for den den danske Challenge Tour turnering i 2025. Det skulle ellers have været i Sct. Knuds Golfklub, men deres...

Èt slags straf for langsomt spil i sin DP World Tour debut

Jacob Skov Olesen fik ikke ligefrem en drømmedebut på DP World Tour, da han fik ét slags straf for langsomt spil. Turneringen er afkortet...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk