KlubnytKendt Aarhus-restaurant tager over i Silkeborg Ry Golfklub

Kendt Aarhus-restaurant tager over i Silkeborg Ry Golfklub

Ferdinand – Hotel • Bar • Restaurant i Aarhus overtager driften af restauranten i Silkeborg Ry Golfklub fra sæsonstarten i april.

En klassisk café med tilhørende golfbar og en attraktiv a la carte-restaurant er den nyskabelse, der vil møde medlemmerne af Silkeborg Ry Golfklub fra 7. april.

Klubben har indgået en tre-årig forpagtningsaftale med Ferdinand – Hotel • Bar • Restaurant, der agter at videreføre konceptet fra Åboulevarden i Aarhus med restauratør Ebbe Langhoff Gøgsig ved roret.

– Vi glæder os meget over at kunne tiltrække så stærk en samarbejdspartner, og vi føler os overbevist om, at samarbejdet vil give et løft over hele linjen inklusiv Company Days, selskaber og virksomhedsarrangementer, siger golfmanager Mads Faber.

Konceptet fra Aarhus

Ifølge Ebbe Langhoff Gøgsig vil man overføre det velkendte koncept fra restauranten i Aarhus til Silkeborg, hvor der vil være åben syv dage om ugen i lokalerne med en opdeling i en café-del med golfbar og en a la carte-restaurant (aften). Ferdinand vil også satse på selskaber og levering af mad ud af huset.

– Vi glæder os meget til at åbne dørene for både klubbens medlemmer og alle andre, der søger en gastronomisk oplevelse i de fantastiske omgivelser her i Silkeborg. Her skal hele byen være velkommen, når vi tilbyder vores fulde menukort på weekendaftener samt en lækker café- og frokostmenu til den sultne golfspiller, deltagerne i forretningsmødet eller naboerne i Resenbro. I golfbaren vil der være et stort udvalg af gin og rom samt vores helt egen golfsnaps, der bliver lavet på urter fra golfbanen, siger Ebbe Langhoff Gøgsig, der også har nyskabelser på menuen.

– Vi har allerede booket duoen Sko & Torp til en intimkoncert i efteråret, og arrangementer af den slags, der ikke kun er for golfspillere, vil vi gerne lave en del af i årets stille perioder, siger Ebbe Langhoff Gøgsig – der seriøst overvejer selv at komme igang med golfspillet.

Ry drøftes på sigt

Aftalen med Ferdinand gælder i første omgang kun restauranten i Silkeborg, mens restaurantdelen i klubhuset på Kildebjerg i Ry ifølge Mads Faber skal drøftes på sigt.

– Foreløbig glæder vi os over, at restauranten i Silkeborg inklusiv inventar og menukort får et løft, så det matcher en af Danmarks bedste golfbaner, hvor vores medlemmer med stolthed kan invitere familie og venner på besøg. Restauranten er en væsentlig del af en golfklubs miljø og sociale omdrejningspunkt, siger golfmanager Mads Faber.

På grund af ommøblering og klargøring vil restauranten være lukket fra 1. til 7. april. Dog vil der være muligheder for at købe grillmad i forbindelse med åbningsturneringen den 2. april.

Besøg klubbens hjemmeside på www.srgolf.dk og Ferdinand på www.hotelferdinand.dk.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ikke godkendt – Challenge Touren flyttes fra Nyborg til Bogense

Bogense Golfklub skal være vært for den den danske Challenge Tour turnering i 2025. Det skulle ellers have været i Sct. Knuds Golfklub, men deres...

Èt slags straf for langsomt spil i sin DP World Tour debut

Jacob Skov Olesen fik ikke ligefrem en drømmedebut på DP World Tour, da han fik ét slags straf for langsomt spil. Turneringen er afkortet...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk