Legends TourKeith Horne vandt Zambia Golf Legends Championship

Keith Horne vandt Zambia Golf Legends Championship

Den europæiske senior tour, Legends Tour, var i Zambia, hvor sydafrikanske Keith Horne vandt Zambia Golf Legends Championship. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Keith Horne havde en føring på tre slag inden finalerunden, og da både han og Adilson Da Silva gik finalerunden i -8, så vandt 53-årige Keith Horne sin første Legends Tour sejr i -18 foran Adilson Da Silva i -15.

Dismas Indiza Anyonyi fra Kenya debuterede på Legends Tour med en 3. plads i -13 foran Euan McIntosh i -10 og US Open 2005 vinderen Michael Campbell på en 5. plads i -9.

Keith Horne har spillet 235 DP World Tour turneringer i karrieren, men det lykkedes ham aldrig at vinde. Det gjorde han til gengæld på Sunshine Tour, hvor han har haft 9 sejre.

Zambia Golf Legends Championship, resultat

Herrer: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Rasmus Højgaard vandt sin femte DP World Tour turnering i Amgen Irish Open foran Rory McIlroy. Rasmus Højgaard fik en vindercheck på 930.329 €...

Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship for tredje år i træk

For tredje år i træk vandt Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship. Hans tredje sejr i år og den 12. i tre...