Korn Ferry TourKaito Onishi vandt UNC Health Championship presented by STITCH

Kaito Onishi vandt UNC Health Championship presented by STITCH

Kaito Onishi fra Japan vandt sin første Korn Ferry Tour turnering i UNC Health Championship presented by STITCH, hvor man Grayson Murray blev æret og mindet.

Han begyndte finaledagen som nr. 4, men med en runde i -4 vandt Kaito Onishi i -8 foran Max McGreevy i -7 og Nelson Ledesma i -5.

Ni spillere delte 4. pladsen i -4, og det var Mitchell Meissner, Trevor Cone, Daniel Summerhays, Alvaro Ortiz, Shad Tuten, Made in Denmark 2017 vinderen Julian Suri, Carter Jenkins, Trey Winstead samt Steven Fisk.

Grayson Murray havde dagens sidste starttid

Turneringen blev spillets på Raleigh Country Club i North Carolina. Den dobbelte PGA Tour vinder Grayson Murray, som begik selvmord i sidste uge, kom fra Raleigh. Han blev mindet med den sidste starttid søndag, og hans bag stod på 1. tee. Hans forældre, bror, søster og flere venner var til turneringen. hvor man havde en mindehøjtidelighed.

UNC Health Championship presented by STITCH, resultat

Selvmordstanker – kontakt Livslinjen

Hvis du, eller nogen du kender, har selvmordstanker kan du anonymt ringe til Livslinjen på tlf. 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

Natacha Høst Husted vandt PGA Championship Gothenburg

Natacha Høst Husted fra Smørum Golfklub vandt sin første professionelle sejr i PGA Championship Gothenburg på LET Access Series og Ahlsell Nordic Golf Tour. I...

Dansk og tysk sejr i DIAC

Landsholdsspilleren Kristian Hjort Bressum afviste tyske angreb, mens tyske Hannah Karg vandt damerække. I meget skiftende vejrforhold over fire dage med både regn, sol og...