PopulærtDP World TourJulien Guerrier vandt Andalucía Masters efter 9 hullers omspil

Julien Guerrier vandt Andalucía Masters efter 9 hullers omspil

39-årige Julien Guerrier vandt sin første DP World Tour turnering i Estrella Damm N.A. Andalucía Masters, der var den næstsidste turnering inden de to slutspilsturneringer i Abu Dhabi og Dubai. Det blev en langstrakt affære, da Julien Guerrier og Jorge Campillo tangerede DP World Tour rekorden på 9 hullers omspil inden Guerrier vandt sin første DP World Tour sejr. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Rasmus Højgaard var nr. 5 i -13 i inden finalerunden, men dog seks slag fra førstepladsen. Med en runde i -5 blev han nr. 4 i 18. Thorbjørn Olesen begyndte dagen som nr. 16 i -9, og han var ligeledes runde i -5, hvilket gav ham en 7. plads i -14.

Med en runde i -3 rykkede Nicolai Højgaard fem pladser frem til en 20. plads i -10, mens Niklas Nørgaard blev nr. 28 i -9 ligeledes efter en runde i -3 på Real Club de Golf Sotogrande.

Rasmus Neergaard-Petersen var blandt dagens bedste, da han afsluttede med en runde i -7, men han begyndte dagen som nr. 70 og sluttede som nr.- 50 i -6. Jeff Winther gik +1 og blev nr. 57 i -4, mens Søren Kjeldsen missede cuttet.

Selvom Nicolai Højgaard er bedste dansker på verdensranglisten,  og forsvarende mester i sæsonfinalen, så er han i stor risiko for at gå glip af slutspillet. Med ugens resultat er han nr. 78 på Race to Dubai ranglisten, og derfor tilmeldt næste uges Genesis Championship i Sydkorea i forsøget på at spille sig i top-70, som giver adgang til den første slutspilsturnering i Abu Dhabi.

Guerrier vandt  sin første sejr

Inden finalerunden delte Jorge Campillo og Julien Guerrier i -19 foran Daniel Brown i -16.

Både Jorge Campillo og Julien Guerrier gik finalerunden i -2, Campillo med to bogeys på de sidste 4 huller, så de sluttede i -21 og skulle i omspil. Her delte de 8 omspilshuller med pars inden Julien Guerrier vandt med en par på 9. omspilshul.

Daniel Brown blev nr. 3 i -19, mens Rasmus Højgaard delte 4. pladsen i -18 med Jordan Smith.

Jon Rahm, der spillede sin 4. DPW turnering i år så han beholder sit medlemskab og kan spille Ryder Cup, blev nr. 6 i -17.

Det var 39-årige Julien Guerriers første DP World Tour sejr i 229 turneringer. Han vandt The Amateur Championship 2006, men først i 2017 vandt han på Challenge Touren med sejre i Hauts de France Golf Open og Irish Challenge, som er hans hidtil eneste større sejre..

Meget på spil i Sydkorea i næste uge

I den kommende uge spilles Genesis Championship i Sydkorea, hvilket er sidste mulighed for at holde kortet og/eller spille sig i top-70 på Race to Dubai ranglisten, som kvalificerer sig til Abu Dhabi HSBC Championship fra den 7. november. Derefter går top-50 videre til sæsonfinalen DP World Tour Championship ugen efter.

Estrella Damm N.A. Andalucía Masters, resultat

J.T. Poston vandt Shriners Children’s Open

J.T. Poston vandt Shriners Children’s Open i FedExCup Fall på PGA Tour. Hvor de fleste spiller for at forny eller forbedre PGA Tour kortet,...