LIV GolfJon Rahm og Crushers GC vandt LIV Golf Chicago

Jon Rahm og Crushers GC vandt LIV Golf Chicago

Jon Rahm vandt LIV Golf Chicago og også den individuelle LIV Golf rangliste, hvilket han også havde forventet! Crushers GC med Bryson DeChambeau som kaptajn vandt holdturneringen. Det var den sidste regulære turnering inden sæsonen afsluttes med Team Championship Dallas fra den 20. – 22. september.

Jon Rahm og Joaquin Niemann var i direkte duel om at vinde ranglisten. Ingen andre kunne vinde, og Rahm havde en smal føring inden, men fjernede enhver tvivl,da Rahm vandt i -11 foran Niemann og Sergio Garcia i -8. Tyrrell Hatton blev nr. 4 i -7 foran Ian Poulter i -6.

29-årige Jon Rahm vandt således ranglisten efter top-10 placeringer i alle de 12 turneringer han gennemførte. Eneste undtagelse var LIV Golf Houston, hvor han måtte trække sig med en skade.

– Jeg vil ikke sige, at det overgik mine forventninger. Men det levede bestemt op til mine forventninger, sagde Jon Rahm efter sejren.

Fem spillere er rykket ned

Regulære LIV Golf medlemmer der slutter som nr, 49 eller lavere mister deres plads på LIC Golf. De kan fortsat sikre en plads via bl.a. International Series og LIV Golf Promotions Tourskolen.

De fem nedrykkere er Kalle Samooja fra Cleeks GC, Scott Vincent fra Iron Heads GC, Branden Grace fra Stinger GC, Bubba Watson fra RangeGoats GC og Kieran Vincent fra Legion XIII.

Crushers GC vandt holdturneringen

Crushers GC med Bryson DeChambeau, Paul Casey Charles Howell III og Anibn Lahiri vandt holdturneringen i -14 foran Jon Rahms Legion XIII i -13 og Sergio Garcias Fireballs GC i -12.

Det er den tredje holdsejr af Crushers GC i år, og de er seedet som nr. 1 i den kommende uges Team Championship Dallas, hvor de sammen med Legion XIII og Ripper GC er direkte kvalificeret til anden runde.

LIV Golf Chicago, resultat

Crushers GC efter holdsejren ved LIV Golf Chicago 2024 – Foto: Mike Stobe / LIV Golf

Ny mentaltræner: Patton Kizzire krammede et træ, sang Disney og vandt

38-årige Patton Kizzire vandt Procore Championship, hvilket er hans tredje PGA Tour sejr, men den første i seks år. Han blev nr. 128 på FedExCup...

Herrer: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Rasmus Højgaard vandt sin femte DP World Tour turnering i Amgen Irish Open foran Rory McIlroy. Rasmus Højgaard fik en vindercheck på 930.329 €...