PopulærtLadies European TourHelen Briem vandt La Sella Open - 5. sejre i 6 turneringer!

Helen Briem vandt La Sella Open – 5. sejre i 6 turneringer!

Smilla Sønderby blev nr. 7, da 19-årige Helen Briem vandt La Sella Open på LET, og har nu vundet fem af sine seks professionelle turneringer! Hun blev professionel i slutningen af juli, og spillede sin første LET turnering som professionel. Som amatør i begyndelsen af juni tabte Helen Briem omspil på LET i Sverige.

Smilla Sønderby var nr. 6 i -8 efter 3. runde, og med en finalerunde i par blev hun delt nr. 7 i -8. Smilla fik 24.400 € for den placering svarende til 182.000 danske kroner, mens der var 150.000 € eller godt 1,1 mio. kr. til vinderen.

Cecilie Finne-Ipsen blev det nr. 23 i -4, mens Sofie Kibsgaard missede cuttet.

Inden finalerunden havde nyprofessionelle Helen Briem føringen i -12 foran Virgina Elena Carta i -11 og Sofie Bringner i -10.

Og den 19-årige tysker stod for presset, da hun med en runde i -6 vandt i -18 foran Pauline Roussin-Bouchard i -16, efter hun gik -7. Sara Kouskova blev nr. 3 i -13 foran Ana Pelaez Trivino i -11

Har vundet fem ud af seks turneringer

I juni vandt Helen Briem tre turneringer i træk i på LETAS som amatør inden hun skulle tilbage til eksamener i skolen. Hun debuterede som professionel for et par uger siden med en delt 4. plads i Ladies Slovak Golf Open, og har i fem LETAS turneringer i år haft fire sejre og en 4. plads og vandt derefter Rose Ladies Open!

Inden sejrene på LETAS spillede hun to LET turneringer i foråret med en 11. plads i Amundi German Masters og en 2. plads i Dormy Open Helingborg efter tabt omspil til Perrine Delacour.

La Sella Open, resultat

Smilla Sønderby under La Sella Open 2024 – Foto: Mark Runnacles / LET

John Parry på DP World Tour efter tre sejre

John Parry vandt Italian Challenge Open, og med sin tredje Challenge Tour sejr i år får den 37-englænder et DP World Tour kort for...

Van Phillips vandt WINSTONgolf Senior Open – kendt for at spille i skorte og slips

Engelske Van Phillips vandt WINSTONgolf Senior Open i Tyskland, hvilket er hans første Legends Tour sejr. Inden finalerunden var det Patricks Sjöland i -10 foran...