Siden 1952 har tidligere vindere af Masters mødtes til den såkaldte Champions Dinner, hvor den forsvarende mester er vært.
Gennem årene har der været meget forskellig mad på menuen, da der er blevet serveret alt fra haggis til wienerschnitzelburgere. Der har også været burgere med pommes frites og milkshakes.
Middagen afholdes tirsdag aften i Masters ugen. Efter sin sejr i 1951 tog Ben Hogan initiativ til middagen, som er blevet afholdt lige siden. Dengang var det dog fredag aften i turneringsugen.
Adgangsbilletten er en Masters sejr. Derudover inviteres formanden og tidligere formænd for Augusta National. Masters Club er det officielle navn på klubben for tidligere vindere, men middagen tirsdag aften kaldes mere uofficielt for Champions Dinner.
Ofte en traditionel ret fra hjemegnen
Ofte vælger den forsvarende mester en menu, som han har et særligt forhold til, eller som er en traditionel ret fra hjemlandet.
Således også Danny Willett fra Yorkshire i England, da han i år bød på Mini Cottage Pies, “Sunday Roast” med Yorkshire Pudding samt Apple Crumble med vaniljebudding inden man sluttede af med kaffe og te ledsaget af engelske oste og kiks.
Der var 32 deltagere i år, som ses på billedet ovenfor.
Sidste år bød Jordan Spieth fra Dallas, Texas på en traditionel Texas Barbecue for de 30 deltagere.
Haggis og wienerschnitzel
I 1989 bød Sandy Lyle på haggis. Det var ikke alle, som brød sig om retten med fåreindmad. Nick Faldo, der har vundet Masters tre gange, har bl.a. budt på shepherds pie og fish and chips.
I 1986 serverede Bernhard Langer wienerschnitzel.
Tiger gav burgere, pommes frites og milkshakes
Tiger Woods har vundet fire gange, og efter sin første sejr i 1997, bød han i 1998 på cheeseburgere, sandwiches med kylling, pommes frites og milkshakes. Tiger har også budt på bl.a. sushi, steak og kylling samt fajitas.
Bubba gentog sig selv
Bubba Watson, der vandt i 2012 og 2014, har efterfølgende budt på samme menu ved Champions Dinner. Det er mad som hans mor laver det, derfor valgte han at gentage sig selv.
Bubbas menu har stået på caesar salat efterfulgt af grillet kyllingebryst med grønne bønner, kartoffelmos, majs, makaroni og ost samt majsbrød. Deserten var en confetti kage med vanilieis.