LET Access SeriesGemma Clews tog førstepræmien i Smørum for 3. år i træk

Gemma Clews tog førstepræmien i Smørum for 3. år i træk

Den forsvarende mester Gemma Clews genvandt Smørum Ladies Open og har for tredje år i træk fået førstepræmien i den danske LET Access Series turnering, som også tæller til Ahlsell Nordic Golf Tour.

Gemma Clews fra England tog føringen med -5 i første runde, og havde en føring på ét slag inden finalerunden. Den gik hun i -1 og hun vandt i -8 foran svenskerne Anna Magnusson og Andrea Lignell i -7.

Med tre birdies på de første 6 huller af finalerunden var Natacha Høst Husted fremme på førstepladsen, men det endte med en runde i -1 og en del 4. plads i -5 med svenske Kajsa Arwefjall.

Amatøren Victoria Kristensen blev nr. 6 i -4, Sofie Kibsgaard og Puk Lyng Thomsen nr. 10 i -1, amatøren Olivia Grønborg nr. 19 i +1, amatørerne Alvilda Wiberg og Benedicte Brent-Buchholtz delte 26. pladsen i +3 mens Liva Krøl Andersen blev nr. 32 i +4.

2022 vinderen Cecilie Leth-Nissen, der blev professionel i torsdags, og Line Toft Hansen delte 47. pladsen i +7, amatøren Anna Behnsen blev nr. 58 i +9 og amatøren Ida Petersen nr. 62 i +10.

Der blev spillet om 60.000 €, hvoraf Gemma Clews fik 9.600 €, og har nu i alt tjent godt 200.000 danske kroner i den danske turnering de seneste tre år.

Gemma Clews har vundet tre førstepræmier i Smørum!

Som nævnt var Gemma Clews forsvarende mester, da hun vandt efter omspil i 2023, hvor førstepræmien var på 9.600 €. Hun kvalificerede sig til LET, men kom tilbage til Smørum i år for at beholde sin titel.

Hun blev nr. 4 i den første udgave af Smørum turneringen i 2022 hvor amatøren Cecilie Leth-Nissen vandt foran Amalie Leth-Nissen og Natacha Høst Husted, som også var amatører. Så Gemma Clews på 4. pladsen blev den bedste professionelle spiller og fik dermed førstepræmien på 8.000 €.

Smørum Ladies Open, resultat

Ny mentaltræner: Patton Kizzire krammede et træ, sang Disney og vandt

38-årige Patton Kizzire vandt Procore Championship, hvilket er hans tredje PGA Tour sejr, men den første i seks år. Han blev nr. 128 på FedExCup...

Herrer: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Rasmus Højgaard vandt sin femte DP World Tour turnering i Amgen Irish Open foran Rory McIlroy. Rasmus Højgaard fik en vindercheck på 930.329 €...