PGA Tour ChampionsFred Couples vandt sin anden sejr i år

Fred Couples vandt sin anden sejr i år

Fred Couples kom bagfra og vandt American Family Insurance Championship på PGA Tour Champions.

Couples begyndte dagen tre slag efter Paul Broadhurst, men efter en finalerunde i -6 vandt han i -15 foran Scott Verplank i -13, mens Joe Durant og turneringsværten Steve Stricker delte 3. pladsen i -12.

Efter en finalerunde i +1 blev Paul Brodhurst nr. 5 i -11, mens Miguel Angel Jiménez blev nr. 13 i -8 og Colin Montgomerie nr. 68 i +5.

Anden sejr i år

Det var 57-årige Couples’ 13. sejr og 25. top-2 placering i 85 turneringer på PGA Tour Champions. Den tidligere verdensetter har vundet 15 PGA Tour turneringer i karrieren.

Copules vandt Chubb Classic i februar, så det var hans anden sejr i år. Sejren kom efter en turneringspause på halvanden måned. I 18 af sine seneste 19 PGA Tour Champions turneringer er Couples sluttet i top-15.

American Family Insurance Championship, resultat

Underlige og vidunderlige øjeblikke fra FedEx Open De France

DP World Tour har lavet en video med Underlige og vidunderlige øjeblikke fra FedEx Open de France 2024. Dan Bradbury vandt foran Thorbjørn Olesen...