AmatøreliteEmil Tingsted Blum og Cecilie Eggersen vandt DM Slagspil

Emil Tingsted Blum og Cecilie Eggersen vandt DM Slagspil

Emil Tingsted Blum og Cecilie Eggersen vandt DM Slagspil 2024, som blev spillet Frederikshavn Golf Klub fra fredag til søndag.

Både amatører og professionelle spillere og trænere kan deltage i DM Slagspil, men traditionelt er det dog primært nogle af de bedste amatører som er med.

Hos herrerne blev Emil Tingsted Blum fra Dragør Golfklub en ganske overbevisende vinder, da han vandt i -12 foran Noah Phan fra Odder Golfklub i -4. Daniel Toft fra Smørum Golfklub i -3 fik bronzemedalje.

Daniel Toft delte 3. pladsen i -3 med Victor Knak Ostersen fra Ikast Golf Klub og Mads Viemose Larsen fra Roskilde Golf Klub, men Daniel Toft fik bronze, da han var bedst over de sidste 36 huller.

Efter turneringsbetingelserne bruges den matematiske metode ved lighed om 2. og 3. pladsen, så de sidste 36, sidste 18, sidste 9, sidste 6, sidste 3 eller sidste hul (banens sidste) er afgørende for placering.

Mikkel Tingsted Blum, der er lillebror til vinderen Emil, blev delt nr. 6 i +1.

DM Slagspil – herrer, resultat

Hos damerne havde Cecilie Eggersen fra Stensballegaard Golfklub en føring på fem slag inden finalerunden. Efter en finalerunde i  -1 endte det med en sejr i -5 foran Liva Krøl Andersen fra Søllerød Golfklub i -2 og Christina Jacobsen fra Smørum Golfklub i +1.

DM Slagspil – damer, resultat

Liva Krøl Andersen, vinderen Cecilie Eggersen og Christina Jacobsen efter DM Slagspil 2024 – Foto: Frank Cilius / DGU

LIV Golf finalen er en hold-turnering med hulspil og slagspil

Dallas Team Championship er årets 14. og sidste LIV Golf turnering med 13 hold der spiller om 50 mio. $, hvoraf vinderne får 14...

Mimi Rhodes vandt Lavaux Ladies Open efter 16 dage som pro

Nyprofessionelle Mimi Rhodes fra England vandt Lavaux Ladies Open på LET Access Series efter omspil. Billie-Jo Smith tabte omspil for anden uge i træk. Amalie...