AmatøreliteDobbelt Viborg triumf i Bravo Tours Masters

Dobbelt Viborg triumf i Bravo Tours Masters

I weekenden 27-28. juli har Herning Golf klub afholdt Bravo Tours Masters i samarbejde med Bravo Golf og Backtee.

Det var den 15. udgave af turneringen, der oprindeligt startede som en juniorturnering, men i dag har udviklet sig til en ranglisteturnering med deltagelse af både damer og herrer. Som det ses i flere andre ranglisteturneringer, var det i år ikke muligt at samle deltagere til et fuldt felt. Der deltog desværre kun 3 damer og 57 herrer, hvor der var plads til henholdsvis 12 og 66. Dem der deltog var dog af høj kvalitet, men vi håber at der næste år er et større felt.

I modsætning til de tidligere år, var vejret fantastisk til golf, og turneringen blev ikke ramt af tordenafbrydelser. Brugen af elektronisk scoreindtastning med markør underskrift, gjorde at resultatet var klar allerede inden sidste bold var inde ved klubhuset, og vinderne kunne derfor kåres og hædres allerede kl. 14.15 søndag, hvilket vist ikke er sket før.

I herrerækken lå to spillere og kæmpede om førstepladsen i lang tid om søndagen og stillingen skiftede løbende, men med en eagle på 14. hul, trak Mikkel Davidsen fra klubkammeraten Mathias Thybo og vandt med 4 slag.

Vinderen af herrerækken fik traditionen tro, udover et gavekort til en rejse også et wildcard til en valgfri afdeling af Ecco-touren, der kan benyttes i næste sæson.

Selvom turneringen blev afholdt i Herning Golf Klub, føltes det som et Viborg mesterskab, da vinderne i både dame- og herrerækken begge kom fra Viborg Golf Klub. Hos damerne var det Julie Resen, der er et kendt ansigt i denne turnering, der løb med førstepladsen, mens runner up blev Anna Böckel Algreen-Ussing. Hos herrerne var vinderen suveræn og som den eneste lykkedes det ham at gå under par inde 3 runder.

Bravo Tours Masters, resultat

Herrer: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Rasmus Højgaard vandt sin femte DP World Tour turnering i Amgen Irish Open foran Rory McIlroy. Rasmus Højgaard fik en vindercheck på 930.329 €...

Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship for tredje år i træk

For tredje år i træk vandt Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship. Hans tredje sejr i år og den 12. i tre...