AmatøreliteDobbelt guld til Smørum og Kokkedal ved DM for klubhold - igen

Dobbelt guld til Smørum og Kokkedal ved DM for klubhold – igen

DM for klubhold blev afgjort i weekenden, og for femte år i træk vandt herrerne fra Smørum Golfklub DM guld i Danmarksturneringen, mens Smørums damer vandt for tredje år i træk! Kolding vandt Ungdom, hvor Smørums drenge vandt sølv og alle nævnte medaljer blev uddelt efter smalle sejre og spænding til det sidste.

Herrer: Smørum foran Næstved og Silkeborg Ry

Herrerne spillede i Royal Oak GC, og i lørdagens semifinaler vandt Næstved med 14 – 4 over Odder, mens Smørum vandt 11 – 7 over Silkeborg Ry.

I finalen vandt Smørum med 10 – 8 over Næstved, og det efter Frederik Severin Tøttenborg holede et 8 meter putt på sidste green i singlen mod Victor Bjørløw. Havde Tøttenborg misset puttet, skulle man i omspil!

Silkeborg Ry fik bronze efter en 10 – 8 sejr over Næstved.

Danmarksturneringen finalespil – Herrer, resultat

Medaljetagerne fra Næstved, Smørum og Silkeborg Ry efter DM 2024 – Foto: Jesper Vinzents
Damer: Smørum foran Køge og Vejle

Damerne spillede også i i Royal Oak GC, hvor Køge vandt 11 – 1 over Vejle i den første semifinale, mens Smørum vandt 9 – 3 over Viborg i den anden. Efter formiddagens Foursomes havde Viborg en føring på 3 – 1, men Smørum vandt alle fire singler lørdag eftermiddag.

Smørum vandt finalen med 7 – 5 over Køge, mens Vejle fik bronze efter en 7 – 5 sejr over Viborg.

Danmarksturneringen – finalespil, Damer

Medaljetagerne fra Køge, Smørum og Vejle efter DM 2024 – Foto: Jesper Vinzents
Ungdom: Kolding foran Smørum og Dragør

Ungdom spillede i Viborg, hvor Kolding vandt 8 – 6 over Dragør i den ene semifinale, mens Smørum vandt 10 – 6 over Breinholtgård i den anden.

Finalen mellem Kolding og Smørum, der har vuindet se seneste tr e år i træk, sluttede 6 – 6 inden Anton Hussmann sikrede guldet til Kolding efter omspil.

Dragør fik bronze efter en 8 – 6 sejr over Breinholtgård.

Danmarksturneringen finalespil – Ungdom, resultat

Seniorer: Rungsted foran Silkeborg Ry og Esbjerg

De voksne rækker spillede i Trehøje GK, hvor seniorerne fra Rungsted vandt 11 -2 over Esbjerg i den ene semifinale, mens Silkeborg Ry vandt 7 – 6 over The Scandinavian.

Rungsted var forsvarende mestre og vandt også finalen med 11 – 2 og det over Silkeborg Ry, mens Esbjerg blev nr. 3 efter en 9 – 4 sejr over The Scandinavian.

Danmarksturneringen finalespil – Seniorer, resultat

Veteraner: Kokkedal foran Værløse og Aalborg

Hos veteranerne vandt de dobbelt forsvarende mestre fra Kokkedal med 13 – 0 over Varde i den ene semifinale, mens Værløse vandt 7 – 6 over Aalborg i den anden.

Kokkedal var også ganske suveræne i finalen, som de vandt 12 – 1 over Værløse, mens Aalborg fik bronze efter en 7 – 6 sejr over Varde. Dermed vandt Kokkedal for tredje år i træk og femte gang i alt, da man også vandt i 2017 og 2018.

Danmarksturneringen finalespil – Veteraner, resultat

Superveteraner: Kokkedal foran Rungsted og Aarhus

Superveteranerne fra Kokkedal vandt 10 – 3 i deres semifinale mod Stensballegaard, mens Rungsted vandt 9 – 4 over Aarhus i den anden.

I finalen vandt Kokkedal med 8 – 5 over Rungsted, mens Aarhus fik bronze efter en 7 – 6 sejr over Stensballegaard.

Danmarksturneringen finalespil – Superveteraner, resultat

Smørum træner Bue Jacobsen i lystig fejring af DM guldet – Foto: Jesper Vinzents

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ny mentaltræner: Patton Kizzire krammede et træ, sang Disney og vandt

38-årige Patton Kizzire vandt Procore Championship, hvilket er hans tredje PGA Tour sejr, men den første i seks år. Han blev nr. 128 på FedExCup...

Herrer: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Rasmus Højgaard vandt sin femte DP World Tour turnering i Amgen Irish Open foran Rory McIlroy. Rasmus Højgaard fik en vindercheck på 930.329 €...