PopulærtDP World TourDavid Ravetto vandt D+D REAL Czech Masters, og er med på Lübker

David Ravetto vandt D+D REAL Czech Masters, og er med på Lübker

David Ravetto fra Frankrig vandt sin første DP World Tour sejr i D+D REAL Czech Masters. Se højdepunkter fra hans finalerunden i videoen ovenfor.

Sebastian Friedrichsen blev bedste dansker på en beskeden 38. plads i -11 efter en finalerunde i par, mens Niklas Nørgaard blev nr. 53 i -9 efter en runde i -6. Jonathan Gøth-Rasmussen, Søren Kjeldsen, Søren Broholt Lind og Jeff Winther missede cuttet.

David Ravetto begyndte dagen ét slag fra førstepladsen, men med én af dagens bedste runder i -8 vandt han i -23 foran Jesper Svensson i -19. Frederic Lacroix, Richie Ramsay og Adrian Saddier delte 3. pladsen i -18.

Alex Fitzpatrick, Brandon Robinson Thompson, Paul Waring og Bernd Wiesberger delte 6. pladsen i -16. Efter en afstikker til LIV Golf er den dobbelte Made in HimmerLand vinder tilbage på DP World Tour, og han står også på deltagerlisten i den kommende uges Danish Golf Championship. Vinderen David Ravetto er også med på Lübker, men ikke Jesper Svensson på 2. pladsen.

I februar vandt David Ravetto Dimension Data Pro-Am på Fancourt i Sydafrika tællende til både Challenge Touren og Sunshine Tour.

D+D REAL Czech Masters, resultat

Rasmus Højgaard vinder sin femte DP World Tour-turnering ved Irish Open

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Højgaard vandt Amgen Irish Open 2024. — oOo — Rasmus Højgaard fra Gyttegård Golf Klub ved Billund vandt søndag Amgen Irish...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Solheim Cup var ugens helt store turnering, som blev vundet af USA. Den tæller ikke til ranglisterne, men der var også andre turneringer. Australske Kelsey...