PopulærtDP World TourDanskerne ude af topstriden på Wentworth

Danskerne ude af topstriden på Wentworth

Niklas Nørgaard faldt fra 2. pladsen til 21. pladsen i BMW PGA Championship. Jeff Winther, med en hole-in-one, deler 12. pladsen med Rasmus Højgaard, så det kan stadig blive til dansk top-10 placering i Rolex Series turneringen, hvor der spilles om 9 mio. $.

Lørdag spillede Niklas Nørgaard i førerbolden efter -5 i anden runde. Han var -1 på i tredje runde efter 14 huller, men lavede så to dobbeltbogeys. Det endte med en runde i +3 og en delt 21. plads i -8. Lørdag skal han bl.a. spille med 53-årige Padraig Harrington der gik tredje runde i -6.

Jeff Winther lavede hole-in-one på 2. hul, og med en runde i -4 deler han nu 12. pladsen med Rasmus Højgaard, som var rundt i -3. Nicolai Højgaard gik +2, og er nr. 59 i -1, mens Thorbjørn Olesen missede cuttet.

Jeff Winther under BMW PGA Championship 2024 – Foto: golfsupport.nl
Manassero fører efter 63’er

Matteo Manassero begyndte dagen på en 4. plads, og med en runde i -9 tog han føringen i -18, hvilket er ny turneringsrekord efter 54 huller. 31-årige Manassero vandt turneringen i 2013 inden en årelang nedtur, som for alvor er vendt i år.

Manassero vandt Jonsson Workwear Group i marts, og fører nu med tre slag foran Rory McIlroy og Billy Horschel i -15. De er også begge tidligere vindere, da McIlroy vandt i 2014 og Horschel i 2021.

Matthew Baldwin er nr.  4 i -14, mens Antoine Rozner og Thriston Lawrence deler 5. pladsen i -13.

Der er mange profiler i feltet, og af udvalgte placeringer kan nævnes Aaron Rai på en 7. plads i -12, Robert McIntyre er nr. 9 i -10, Tommy Fleetwood, Shane Lowry og Matt Fitzpatrick nr. 25 i -7, Matthieu Pavon nr. 34 i -6 og Adam Scott nr. 53 i -2.

V Sport Golf og Viaplay Total / Premium sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.