LIV GolfCarlos Ortiz og Cleeks GC vandt LIV Golf Houston

Carlos Ortiz og Cleeks GC vandt LIV Golf Houston

Carlos Ortiz vandt den individuelle turnering ved LIV Golf Houston, mens Martin Kaymers Cleeks GC vandt holdturneringen. Det var den 30. turnering på LIV Golf som begyndte i 2022 og nu er i gang med den tredje sæson.

Med en finalerunde i -5 vandt Carlos Ortiz i -15 foran Adrian Meronk i -14, mens Patrick Reed og David Puig delte 3. pladsen i -13 foran Sergio Garcia i -11.

Det var 33-årige Carlos Ortiz’ første individuelle sejr på LIV Golf, men den anden i Houston, da hans enlige PGA Tour sejr var Vivint Houston Open 2020. Han spiller på Torque GC holdet, som han var vundet fire holdturneringer med. Tidligere på årets vandt han International Series Oman 2024 på Asian Tour.

Første sejr til Cleeks GC

Inden turneringen var Cleeks GC det eneste LIV Golf hold, hvor hverken en spiller eller holdet havde vundet på LIV. Men endelig kunne kaptajnen Martin Kaymer løfte et trofæ, da han sammen med Richard Bland, Adrian Meronk og Kalle Samooja vandt holdturneringen i -33 foran Smash GC og Fireballs GC i -31. Brooks Koepka er kaptajn for Smash GC, mens Sergio Garcia står i spidsen for Fireballs GC.

4 mio. $ for sejren

Som i de øvrige regulære LIV Golf turneringer blev der spillet om 25 mio. $ med 20 mio. $ i den individuelle turnering, hvoraf vinderen fik 4 mio. $ for sejren svarende til 27,8 mio. danske kroner.

Der var 5 mio. $ i holdturneringen med 3 mio. $ til vinderne, 1,5 mio. $ til nr. 2 og 500.000 $ til nr. 3. Det er beløb de fire spillere på holdet deler.

LIV Golf Houston, resultat

Cleeks GC med Martin Kaymer som kaptajn efter sejren i LIV Golf Houston 2024 – Foto: Katelyn Mulcahy / LIV Golf