Challenge TourBring i top-10 da Joel Moscatel vandt Le Vaudreuil Golf Challenge

Bring i top-10 da Joel Moscatel vandt Le Vaudreuil Golf Challenge

Joel Moscatel vandt sin anden Challenge Tour sejr i år efter omspil i Le Vaudreuil Golf Challenge, hvor Christoffer Bring sluttede i top-10 for første gang siden Tourskolen i 2022.

Ni danskere var med, og bedst blandt dem var Christoffer Bring med en 6. plads i -11 efter en finalerunde i -4. Det var Christoffer Brings første top-10 placering siden han blev nr. 7 på Tourskolen i 2022. Han hade en 13. og 16. plads som bedste resultater på DP World Tour sidste år, men holdt ikke kortet.

Christoffer Bring – Foto: golfsupport.nl

John Axelsen og Hamish Brown delte 12. pladsen i -8 foran Rasmus Neergaard-Petersen og Oliver Hundebøll på en 22. plads i -6, mens Peter Launer Bæk og Nicolai Kristensen delte 34. pladsen i -4. Jeppe Kristian Andersen blev nr. 50 i -2, mens Jonathan Gøth-Ramussen missede cuttet.

Moscatel vandt efter omspil mod Hebert

Joel Moscatel og Benjamin Hebert sluttede på en del førsteplads i -14 inden Joel Moscastel vandt med en par på første omspilshul.

Wil Besseling, George Maon og Quim Vidal delte 3. pladsen i -13 foran Christoffer Bring og Jamie Rutherford i -11.

Det var 25-årige Joel Moscatels anden Challenge Tour sejr i år, da han i sidste måned vandt Challenge de España i Sevilla foran Rasmus Neergaard-Petersen på 2. pladsen.

Le Vaudreuil Golf Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

66-årige Bernhard Langer takker af på DP World Tour

66-årige Bernhard Langer er med i denne uges BMW International Open, der formentlig bliver hans sidste på DP World Tour. Det er Langers turnering...

Herrer: Penge- og pointranglister, 1. juli 2024

43-årige Marcel Siem vandt Italian Open efter en længere pause oven på en hofteoperation. Sebastian Friedrichsen var på en delt førsteplads inden finalerunden, men...