DiverseAnders Emil Ejlersen vandt Footjoy Finnish Swing by Kankaisten Golf

Anders Emil Ejlersen vandt Footjoy Finnish Swing by Kankaisten Golf

Anders Emil Ejlersen vandt Nordic League turneringen Footjoy Finnish Swing by Kankaisten Golf efter en andenplads i sidste uge.

Anders Emil Ejlersen førte inden finalerunden, hvor han stak af fra feltet med 7 birdies på de første 12 huller. Han var +3 på de sidste 6, men runden i -4 gav en sikker sejr i -15 foran den finske amatør Markus Luoma i -11.

Svenskerne Oliver Lilliedahl, Hampus Bergman og Hugo Townsend delte 3. pladsen i -9.

Nikolaj Lange Andersen og Bjørn La Cour Søborg delte 31. pladsen i par, Jonas Lykke Sørensen blev nr. 39 i +1 og Marcus B Wochner nr. 45 i +3. 12 danskere var med, men de øvrige missede cuttet.

Dansk sejr i begge finske turneringer

Der var den anden og sidste finske turnering, der tæller til Nordic League, men ikke tæller til hverken ECCO Tour eller Cutter & Buck Tour. Victor H Sidal Svendsen vandt den første, Timberwise Finnish Open, i sidste uge foran Anders Emil Ejlersen.

Footjoy Finnish Swing by Kankaisten Golf, resultat

Herrer: Penge- og pointranglister, 16. september 2024

Rasmus Højgaard vandt sin femte DP World Tour turnering i Amgen Irish Open foran Rory McIlroy. Rasmus Højgaard fik en vindercheck på 930.329 €...

Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship for tredje år i træk

For tredje år i træk vandt Kipp Popert G4D Tour @ BMW PGA Championship. Hans tredje sejr i år og den 12. i tre...