Hæderspriser20 mio. $ til top-10 i den regulære PGA Tour sæson -...

20 mio. $ til top-10 i den regulære PGA Tour sæson – Scheffler fik 4 mio. $

Den regulære PGA Tour sæson er afsluttet, så de 10 bedste har fået del i den 20 mio. $ store bonus i Comcast Business TOUR TOP 10.

En bonus for at præstere henover den lange sæson, inden det nu gælder de tre turneringer i FedExCup slutspillet. Her er der store bonusbeløb til alle i top-125, med 18 mio. $ til vinderen af Tour Championship, mens der er 6,5 mio. $ til nr. 2. Alle i top-125 får del i FedExCup bonussen, og der er 120.000 $ til nr. 125 og sidst.

Scheffler vandt fire ud af seks turneringer

Scottie Scheffler toppede ranglisten for den regulære sæson med fire sejre i seks turneringer fra februar til april. Hans første PGA Tour sejr i karrieren var WM Phoenix Open, og efter en 7. plads i Genesis Invitational vandt han Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard. Efter en 55. plads i Players Championship vandt han WGC – Dell Technologies Match Play og overtog førstepladsen på verdensranglisten. Efter en uges pause vandt han Masters. Fire højdepunkter i en imponerende sæson, hvor Scottie Scheffler spillede 22 turneringer med fire sejre, ni top-10 placeringer og 16 top-25 placeringer.

Scottie Scheffler får en bonus på 4 mio. $ for at toppe ranglisten i den regulære sæson, mens der er 3 mio. $ til Cameron Smith, som fik 2,5 mio. $ for at vinde The Open.

Rory McIlroy på en 6. plads er eneste europæer i top-10 på FedExCup ranglisten.

Se top-10 i den regulære PGA Tour sæson nedenfor med fordeling af den 20 mio. $ store bonus.

Steve Stricker vandt Sanford International for 3. år i træk

Steve Stricker vandt Sanford International på PGA Tour Champions efter omspil mod Richard Green. Det er tredje år i træk og fjerde gang i...

Nicole Lørup i top-20 da Ingrid Lindblad vandt på Epson Tour

Nyprofessionelle Ingrid Lindblad vandt sin første professionelle sejr i Tuscaloosa Toyota Classic på Epson Tour. 24-årige Ingrid Lindblad fra Sverige var nr. 1 på amatørernes...